Website Anda Masih Tergendala?

Dah hampir setahun progress website anda masih tak bergerak. Nak all out dalam marketing pun terbantut kan.

Klik butang di bawah, benda boleh bincang.

Play Video

Sukar Nak Berhubung Dengan Designer Lama?

Anda menghadapi masalah yang sama seperti pelanggan-pelanggan kami sebelum ini, malah ini antara punca utama kenapa website anda tidak dapat berfungsi dengan baik. Mungkin anda hanya menghadapi miskomunikasi sahaja dengan mereka.

Selepas ini anda tidak akan menghadapi masalah ini kerana kami yakin anda akan berpuas hati dengan sistem support selama 19 jam sehari.

"Saya Dah Ada Website. Tapi saya tak tau nak buat apa"

Anda tidak mendapat pendedahan yang tepat sebelum anda memiliki website, mungkin anda membina website kerana pesaing anda mempunyai website. Apa yang anda terlepas pandang adalah plan dan strategi mereka.

Jom set appointment dan anda akan jelas dengan halatuju pemasaran anda menggunakan website. Anda pasti mindblowing dan pening kepala, hehe

Kenapa Saya Perlu
Revamp Website?

Supaya Website Anda Boleh Buat Sales

Anda pasti tidak akan berkira untuk menaikkan bajet iklan jika website anda mula menjana sales kerana setiap ringgit yang anda laburkan akan berganda.

Website Anda Sebagai Pusat Pengurusan Database

Bukan sahaja anda collect data pelanggan, malah anda kini boleh follow up pelanggan menggunakan kaedah emel dan SMS.

Supaya Website Anda Muncul di Google

Bestkan kalau pelanggan anda search tentang masalah mereka, anda yang keluar sebagai solusi kepada masalah mereka. Kemudian kita kejar mereka dalam media sosial.

Anda Dapat Jimatkan Kos Syarikat di Musim PKP

Anda Ada Team Marketing Yang Senang Berkomunikasi

"Kerja jadi mudah selepas ada website, tak perlu saya nak reply wasap satu per satu. Just bagi link website dan customer akan tengok semua detail yang diperlukan"
Roslan Abu Bakar
Spygadgets.com.my

Harga Revamp Website

Plan

350

PER PAGE

Frequently Asked Questions

Biasanya seminggu, bergantung kepada jumlah page. Seminggu untuk 5 page.

Anda akan dimasukkan dalam group whatsapp untuk support yang pantas. Dalam group tersebut akan ada team daripada Syarikat Wesbite yang akan menyantuni anda.

Untuk muncul di halaman pertama Google akan memakan sedikit masa. Kami akan bentangkan kepada anda kempen SEO yang berterusan selama 6 bulan

Website bukan kerja one-off, kerjasama yang berterusan akan menghasilkan result yang baik. Ya, akan ada bayaran bulanan ntuk bekerjasama dengan Syarikat Website ๐Ÿ™‚

Untuk sektor perkhidmatan, kita akan jalankan kempen untuk mendapatkan leads, ataupun mendapatkan panggilan.

Bagaimana saya nak hire

logo-syarikat-website-white
?

Tekan butang di bawah dan isi beberapa detail, boom kita jumpa di sana

Scroll to Top